Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» продовжує роботи з прибирання столиці від снігу

13 грудня 2018 року, 18:08

Упродовж дня спецтехніка – трактори, мінінавантажувачі, машини «Bucher» – та бригади з ручного прибирання забезпечували обробку протиожеледними матеріалами та прибирання від снігу тротуарів, зупинок громадського транспорту, підходів до наземних та підземних пішохідних переходів, які обслуговуються шляхово-експлуатаційними підприємствами КК «Київавтодор». Про це повідомили у комунальній корпорації.

За прогнозом синоптиків, сніг триватиме ще добу. Відповідно не припинятимуть роботи і дорожники. На зміну працівникам денної зміни колеги з нічної, і вже вони з новими силами продовжуватимуть роботи з прибирання та утримання вулиць та доріг столиці.

«Київавтодор» дякує усім власникам транспортних засобів, хто цими днями не залишає власні автомобілі обабіч вулиць та доріг, прискорюючи тим самим процес прибирання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]