Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» у 2019 році планує розпочати будівництво автодороги між вул. Довбуша та Броварським проспектом

29 листопада 2018 року, 11:11

Комунальна корпорація «Київавтодор» формує плани на дорожньо-будівельний сезон 2019 року. Одним із важливих об’єктів стане будівництво автомобільної дороги між вул. Довбуша та Броварським проспектом, розпочати яке заплановано наступного року. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

На сьогодні єдиним транспортним сполученням мікрорайону ДВРЗ є вул. Алматинська. Цьогоріч вперше за понад 50 років на цій вулиці проведені масштабні роботи з капітального ремонту. Оновлення торкнулося не тільки проїжджої частини вулиці, а й тротуарів, зовнішнього освітлення, шляхопроводу, який розташований на цій вулиці і капітально не ремонтувався із 1959 року. Повний комплекс робіт із капітального ремонту вул. Алматинської буде завершено у наступному році.

Проте, щоб якісно покращити транспортне сполучення мікрорайону, необхідне будівництво нової дороги, яка з’єднає мікрорайон ДВРЗ із Броварським проспектом. У 2016 році комунальною корпорацією «Київавтодор» були розпочаті проектні роботи.

У рамках проекту передбачається збільшити протяжність автодороги на 2,57 км, провести реконструкцію проїжджої частини вулиць Вільхової, Макаренка і Довбуша та здійснити будівництво нової ділянки між вул. Довбуша та Броварським проспектом. Крім того, враховуючи зростання кількості велосипедистів, проект нової дороги передбачає наявність велосипедних доріжок загальною площею понад 9 тис. кв. м.

Повний комплекс робіт із будівництва дороги буде завершено у 2020 році.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]