Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» уночі та зранку продовжує роботи з прибирання та вивезення снігу зі столичних вулиць та доріг

03 грудня 2018 року, 10:59

Сьогодні вночі підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжували роботи з прибирання та вивезення снігу зі столичних вулиць та доріг. На світанку були оброблені протиожеледними матеріалами мости, шляхопроводи та вулиці зі складними умовами руху. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Суттєву допомогу під час подолання наслідків снігопаду отримали столичні дорожники від патрульної поліції, яка супроводжувала колони снігоприбиральної техніки та допомагала в евакуації автомобільного транспорту, який заважав роботі з прибирання снігу.

«Київавтодор» поінформував, що спільна робота з підрозділами патрульної поліції буде продовжена, та просить власників не залишати автомобілі у непередбачених для цього місцях, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]