Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київкомунсервіс» отримав перші заявки для отримання конкурсної документації у конкурсі на визначення інвестора із будівництва сміттєпереробного заводу

06 вересня 2018 року, 17:12

Із дня початку оголошення конкурсу КП «Київкомунсервіс» отримало чотири заявки для отримання конкурсної документації на визначення виконавця послуг із поводженням із відходами у столиці. Конкурс оголошений 28 серпня, і підприємство очікує на більшу кількість заявок. Про це під час прес-конференції в ІА «Інтерфакс-Україна» повідомив директор КП «Київкомунсервіс» Максим Ляшкевич.

«Наразі до нас як до організатора конкурсу звернулися 4 учасники, які отримали необхідну конкурсну документацію. Ми очікуємо ще більше заявок і, сподіваюся, визначимо гідного переможця, збудуємо альтернативу полігону № 5» – повідомив директор підприємства. Варто зазначити, що міська влада прийняла рішення про закриття полігону через негативний вплив на екологію та переорієнтацію на більш прогресивні методи – переробку сміття.

Максим Ляшкевич зауважив, що спільно із Департаментом житлово-комунальної інфраструктури, Департаментом економіки та інвестицій, міжнародними фінансовими компаніями, міжнародними експертами у галузі поводження із відходами створено конкурсну комісію, і вже 28 серпня оголошено конкурс із визначення виконавця послуг із перероблення (оброблення) та захоронення побутових відходів, що утворюються на території Києва.

«Наразі відбувається прийом заявок від учасників, які зможуть виконувати умови конкурсу. Створені умови конкурсу, він проводиться у два етапи, а саме: на першому етапі здійснюється оцінка відповідності учасників кваліфікаційним вимогам, на другому – розгляд та оцінка пропозицій», – сказав Максим Ляшкевич.

Нагадаємо, що «Київкомунсервіс» визначений переможцем конкурсу з вивезення побутових відходів у м. Києві. На підставі цього підприємство є організатором конкурсу з визначення підприємства із перероблення відходів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]