Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київпастранс» придбало енергозберігаючі теплові пункти

29 серпня 2017 року, 11:38

У «Київпастрансі» триває активна підготовка до осінньо-зимового періоду 2017-2018. Зокрема, закуплено теплові пункти нового покоління, що дозволять безперебійно подавати тепло у гуртожиток підприємства та на об’єкти соціальної інфраструктури у Пущі-Водиці. Такі пункти дають змогу відмовитись від використання природнього газу та зменшують тепловтрату. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

«Ми постійно працюємо над раціональним використанням грошових коштів підприємства та покращенням умов проживання для наших співробітників. Ця система опалення нового покоління надає можливість зменшити вартість тепла на 40%, що дозволить опалювати житлові приміщення з мінімальними витратами ресурсів. Завдяки новим тепловим пунктам ми не просто знизимо загальне споживання енергоресурсів, а й зменшимо рахунки, які отримують наші працівники. Окрім того, система є екологічно безпечною», – зазначив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Котли працюють на паливних гранулах із деревних відходів (пелетах), які виготовляють із кори, тирси, торфу, соломи. Спеціальні гранули, що спалюють у котлах, є екологічно чистим і дешевим видом палива, що є особливо актуальним при зростанні цін на газ і нафту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]