Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада підтримала зміни до програми «Соціальне партнерство» на 2019-2021 роки

23 вересня 2021 року, 13:26

Депутати Київської міської ради підтримали проєкт Департаменту соціальної політики про внесення змін до міської цільової програми «Соціальне партнерство». Про це повідомив директор Департаменту Руслан Світлий.

«Прийняті сьогодні зміни дадуть можливість забезпечити на належному рівні проведення загальноміських соціальних заходів із відзначення державних свят, визначних та пам’ятних дат за кошти місцевого бюджету, залучати до їхнього проведення громадські організації. Також це дозволить скоригувати фінансування цієї програми, оскільки за одними проєктами у нас зменшено суми фінансування, а за іншими – навпаки надано додаткові кошти на їхню реалізацію», – пояснив Руслан Світлий.

Зокрема, йдеться про зменшення планових показників фінансування Центру захисту дітей «Наші діти» відповідно до листа організації та громадських об’єднань ветеранів та осіб з інвалідністю – на проведення міських соціальних заходів до державних свят та визначних дат. Громадській організації «Спілка Самаритян України» надано додаткові кошти на реалізацію проєкту з надання соціальних послуг окремим верствам населення. Також збільшено фінансування Київської міської та районних організацій Товариства Червоного Хреста України на виконання проєктів медико-соціальної допомоги одиноким громадянам похилого віку та особам з інвалідністю. Реалізація прийнятих змін здійснюється в межах коштів, передбачених в бюджеті Києва на відповідний рік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]