Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада планує виділити додатково 400 млн грн на капремонт доріг і міжквартальних проїздів

24 квітня 2017 року

Київрада планує виділити додатково 400 млн грн на капремонт доріг і міжквартальних проїздів

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили внесення змін до міського бюджету на 2017 рік.

У рамках коригування головного кошторису столиці, депутати підтримали виділення коштів на покращення інфраструктури. Зокрема, закладено додаткових 809 мільйонів гривень для здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування та дорожньої інфраструктури. Ще 300 мільйонів – на проведення капітального ремонту вулиць і доріг. І 100 мільйонів – на ремонт між квартальних проїздів.

За рахунок субвенції з державного бюджету, столиця готова виділити додаткові кошти і на покращення житлових умов для сімей загиблих військовослужбовців та людей з інвалідністю.

У рамках коригування, передбачено виділення додаткових коштів на проведення «Євробачення-2017». Місто планує направити більше 19 мільйонів гривень на систему відеоспостереження в місцях розташування локацій пісенного конкурсу. 5 мільйонів – на придбання урн для забезпечення належного рівня благоустрою міста. Ще півмільйона гривень – для залучення волонтерів. 125 тисяч гривень готове спрямувати місто на благоустрій території Національного історико-культурного музею «Київська фортеця». Це одна з розважальних зон до «Євробачення».

«Комісія з питань бюджету та соцекономрозвитку сьогодні підтримала відповідні рішення. Додаткове фінансування пісенного конкурсу стало можливе за рахунок залишку коштів бюджету міста Києва станом на 1 січня 2017 року. Зазначу, що місто раніше уже спрямовувало 200 мільйонів гривень на проведення «Євробачення-2017», – зазначив голова постійної комісії з питань бюджету Андрій Странніков.

Проект рішення щодо внесення відповідних змін до бюджету столиці на 2017 рік, мають підтримати депутати на пленарному засіданні Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]