Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада планує впорядкувати дорожній рух під час проведення громадських заходів у столиці

12 листопада 2019 року

Київрада планує впорядкувати дорожній рух під час проведення громадських заходів у столиці

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати прийняли проект рішення «Про системний підхід в питанні обмеження руху транспорту в м. Києві під час проведення громадських заходів різного формату».

Відповідне рішення має на меті впорядкувати постійне перекриття дорожнього руху під час проведення масових заходів у Києві. Адже через це лише у 2018 році рух столичними вулицями обмежували близько пів сотні разів. Аби не створювати незручності для містян, виконавчий орган має розробити Положення про регулювання обмежень та організацію дорожнього руху під час проведення громадських заходів.

«Перекриття руху через спортивні, політичні або культурні заходи – завжди  проблема для жителів Києва, які пересуваються або працюють в центрі столиці. Нерідко, автоводіям або громадському транспорту доводиться намотувати кола по об'їзних, перекладати сплановані маршрути. Потрібно чітко визначити перелік місць для проведення таких заходів і врегулювати систему обмеження руху під час їхнього проведення. Також варто запровадити відповідне оповіщення учасників дорожнього руху та розробити схеми об’їзних маршрутів», - зазначив автор ініціативи, депутат Київради Олександр Пабат.

Рішення підтримали 77 депутатів Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]