Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада прийняла рішення про виділення коштів на оздоровлення дітей Київської області

10 червня 2021 року, 11:31

Кожна дитина, що мешкає на території селищ Київської області, де розміщені об’єкти, що належать до сфери управління Києва, зможе отримати вісім тисяч гривень на оздоровлення. Таке рішення прийнято сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради. Рішення підтримали 87 депутатів.

За словами заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка, реалізація цього рішення сприятиме покращенню якості оздоровлення дітей територіальних громад сіл Київської області.

«Діти потребують якісного відпочинку. Окрім базових заходів, спрямованих на зміцнення здоров’я, їм необхідна активна соціальна взаємодія. Ми дбаємо про оздоровлення дітей територіальної громади сіл Київської області, на території яких розміщені об’єкти Києва, тому передбачаємо у столичному бюджеті видатки – в розмірі із розрахунку 800 грн на добу на одну дитину для придбання путівок на оздоровлення терміном на 10 днів», – зазначив Володимир Бондаренко.

Нагадаємо, що за попередні роки з бюджету Києва також виділяли додаткові дотації на оздоровлення сільським радам Київської області. Так, у 2018 році кошти виділяли з розрахунку 2545,70 грн на дитину, а у 2020 – 3391,70 грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]