Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада суттєво збільшила фінансування міської цільової програми «Захисник Києва» на 2022-2024 роки для посилення оборони та безпеки столиці

11 жовтня 2022 року, 18:51

Київрада суттєво збільшила фінансування міської цільової програми «Захисник Києва» на 2022-2024 роки для посилення оборони та безпеки столиці. Про це повідомив директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук. 

Київрада одноголосно внесла зміни до міської цільової програми з організації військової служби, виконання військового обов’язку, мобілізаційної підготовки і територіальної оборони в місті Києві «Захисник Києва» на 2022-2024 роки.

Суттєве збільшення фінансування Сил оборони та безпеки столиці обумовлене необхідністю підвищення рівня обороноздатності та недопущення подальших спроб захоплення міста Києва з боку агресора. 

«Збільшення фінансового ресурсу більш ніж утричі буде спрямовано на забезпечення потреб військових частин, підрозділів Збройних Сил України, інших військових формувань, що вирушають із Києва для виконання бойових завдань на передову. А також на закупку зимового одягу, безпілотних літальних апаратів, радіостанцій, тепловізорів, дизельних електростанцій та інших матеріальних засобів за заявками військових частин», – уточнив Роман Ткачук. 

Крім цього, кошти спрямують на ремонт та відновлення автомобільної військової техніки, яку було пошкоджено внаслідок бойових дій. 

«До того ж актуальними лишаються завдання щодо виконання підготовчих заходів до оборони Києва», – додав Роман Ткачук. 

За його словами, це дозволить комплексно задовольняти потреби військових частин, підрозділів Сил оборони та безпеки столиці.

Нагадаємо, що на сьогодні в Києві створено дві бригади територіальної оборони та понад 40 добровольчих формувань територіальних громад, які в переважній більшості виконують бойові завдання на передовій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]