Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада внесла зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки в частині поточного року

09 лютого 2023 року, 17:26

Депутати Київської міської ради погодили зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки в частині поточного року. Зміни пов’язані з необхідністю врахування залишків невикористаних коштів субвенцій з Державного бюджету. Відповідний проєкт рішення підтримали 75 депутатів Київради. Про це повідомляє Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Йдеться про залишки коштів субвенції з державного бюджету на утримання та розвиток автомобільних доріг в сумі 256,4 млн грн, які спрямовуються на будівництво Подільського мостового переходу через річку Дніпро. А також про невикористані кошти субвенції з держбюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій в сумі 23,1 млн грн, які направляються на фінансування робіт з капітального будівництва та капітальні ремонти столичних інфраструктурних об’єктів. Зокрема, в частині капітальних вкладень 5,4 млн грн спрямовуються на реконструкцію стадіону та спортивних споруд спеціальної школи № 10. Ще 17,7 млн грн спрямовуються на капітальні ремонти: скверу біля театру ім. Івана Франка – 5,2 млн грн, двох дитячих садочків №149 та №242 у Дарницькому районі столиці – 6,9 млн грн, школи №127 в Дарниці  – 3,7 млн грн та школи № 159 на Солом’янці – 1,9 млн грн.

Разом із тим, при внесенні змін до Програми враховані кошти в сумі 19,5 млн грн, отримані від Метрополії Великого Парижу для створення об’єкту екологічної інфраструктури міста – пішохідно-велосипедного мостового переходу через річку Дніпро, що з’єднає Оболонський район з міським парком.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]