Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада затвердила фінансування програми «Молодь та спорт столиці на 2019-2021» у розмірі 3,291 млрд грн

18 грудня 2018 року, 19:44

Сьогодні на пленарному засіданні Київська міська рада затвердила міську цільову програму «Молодь та спорт столиці на 2019-2021 рр.» із фінансуванням на рівні 3,291 млрд грн.

Програма містить три підпрограми.

Підпрограма «Підтримка молоді» фінансуватиметься на рівні 437,8 млн грн.

Головною метою підпрограми є формування і реалізація потенціалу молоді задля її всебічної самореалізації, успіху в інтересах сталого розвитку і конкурентоспроможності Києва, національно-патріотичного виховання дітей.

Ключові заходи:

  • підвищення рівня самоорганізації і самоврядування інститутів громадянського суспільства та їх осередків;
  • зменшення щороку чисельності молодих безробітних на 500-600 осіб;
  • зниження рівня правопорушень серед молоді до 2021 року на 20%;
  • залучення молоді з функціональними обмеженнями (не менше 40 осіб) до участі у заходах із працевлаштування, особистого розвитку тощо;
  • залучення щороку 10 тис. осіб до реалізації програм та заходів Київського молодіжного центру;
  • проведення щорічного Конкурсу програм, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для їх реалізації за підтримки бюджету міста тощо.

Фінансування підпрограми «Київ спортивний» визначено на рівні 2,535 млрд грн. Основна мета підпрограми – створення сучасної спортивної інфраструктури протягом 2019-2021 рр. Відтак, протягом 3 років заплановано провести реконструкцію та будівництво фізкультурно-оздоровчих комплексів та багатофункціонального спортивного комплексу, стадіонів, басейнів, легкоатлетичного манежу, відкрити понад 100 спортивних майданчиків, здійснити модернізацію існуючої спортивної інфраструктури, реалізувати інвестиційні проекти з будівництва спортивних об’єктів, капітальний ремонт приміщень існуючої спортивної інфраструктури.

«Остання, але надважлива підпрограма – «Оздоровлення та відпочинок дітей міста Києва». На 2018 рік у столиці нараховується 2358 дітей, які позбавлені батьківського піклування. Наше завдання – робити усе можливе для їх підтримки. Я не втомлюся повторювати – чужих дітей не буває, тому ми маємо робити все можливе, аби всім дітям була приділена максимальна увага», – наголосив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Фінансування підпрограми «Оздоровлення та відпочинок дітей міста Києва» на 2019-2021 роки визначено на рівні 318,75 млн грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]