Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київреклама» оприлюднюватиме включені в наказ на демонтаж рекламні засоби в себе на сайті

16 серпня 2017 року, 14:08

Комунальне підприємство «Київреклама» оприлюднюватиме інформацію щодо включених у наказ на демонтаж рекламних конструкцій на сайті КП.

Про це повідомив в.о. директора КП «Київреклама» Олександр Смирнов.

«Дуже часто в адресу КП звучить питання «А де ж подивитися, чи включено ту чи іншу конструкцію на демонтаж?». Хоча накази ми й самі отримуємо безпосередньо від підрозділів, яким ми підпорядковані і, згідно цих наказів, КП «Київреклама» проводить демонтаж незаконних або встановлених із порушеннями рекламних конструкцій. Тож, задля зручності всіх, кого цікавить це питання, ми вирішили звести всі діючі накази в зручному для вас форматі. У ньому за допомогою фільтрів можна легко знайти та проаналізувати будь-яку інформацію щодо включених у наказ на демонтаж рекламних конструкцій», – повідомив Олександр Смирнов.

Він додав, що інформація буде оновлюватись протягом трьох днів після виходу кожного наказу.

Посилання на реєстр тут http://www.kievreklama.kiev.ua/demontazh/.

Нагадаємо, з травня в Києві діють нові правила розміщення зовнішньої реклами.

Нові правила уточнюють дозволені та заборонені формати конструкцій і їхніх розмірів, схеми розміщення реклами на території міста. Кількість нульових зон, де реклама заборонена зовсім, теж збільшена.

Особлива увага приділена безпеці пішоходів і водіїв – рекламні конструкції не повинні перешкоджати пішохідному та перекривати знаки дорожнього руху, розміщуватись у місцях концентрації ДТП тощо.

Окрім того, згідно з документом, у розміщенні рекламних конструкцій має використовуватись радіальний підхід із відстанями від 40 до 150 метрів залежно від їхнього розміру: між найменшими форматами (сіті-лайтами) від 40 метрів і до 150 метрів між великими форматами (біл-бордами).

 

Довідково.

Звітність про роботу КП «Київреклама» можна отримувати за посиланням.

Також на сайті КП «Київреклама» можна перевірити законність тої чи іншої рекламної конструкції і долучитися до проекту «Я інспектор».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]