Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київська фехтувальниця Ольга Харлан отримала рекордну дванадцяту нагороду від Національного олімпійського комітету України

06 березня 2020 року, 16:26

Олімпійський комітет вкотре визнав Ольгу Харлан найкращою спортсменкою місяця. Її нагородили за підсумками грудня минулого року. Саме тоді в американському Солт-Лейк-Сіті Ольга Харлан вдруге поспіль виграла загальний залік у шаблісток, ставши володаркою Кубку світу. Це четвертий подібний трофей у її спортивній кар’єрі. У минулому сезоні вона підтвердила своє лідерство і на чемпіонаті Європи, і на чемпіонаті світу.

«Це завжди приємно отримувати нагороди, приємно, коли твою працю так оцінюють, а особливо, коли це так несподівано. Я дуже вдячна Національному олімпійському комітету України, які усі напружені тренування та змагання розбавляють такими нагородами» – зазначила Ольга Харлан.

Варто зазначити, що Ольга Харлан – спортсменка, ім’я якої вписане у «Зал слави» Міжнародної федерації фехтування. Це фехтувальниця, яка представляє національну олімпійську збірну України та є:

- шестиразовою чемпіонкою світу з фехтування на шаблях;

- восьмиразовою чемпіонкою Європи;

- заслуженим майстром спорту України з фехтування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]