Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київська міська рада працюватиме за будь-яких умов, навіть якщо прийдеться проводити пленарні засідання в бомбосховищах

17 березня 2022 року, 15:02

Для підтримки життєдіяльності міста та підвищення обороноздатності столиці Київська міська рада буде працювати за будь-яких умов, навіть якщо прийдеться проводити пленарні засідання у бомбосховищах. Про це повідомив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

За словами Володимира Бондаренка, у воєнний час пленарні засідання Київської міської ради можуть відбуватися в сесійній залі, а також дистанційно в онлайн режимі задля оперативного розв’язання нагальних питань щодо підвищення обороноздатності, цивільного захисту та функціонування об’єктів критичної інфраструктури.

«Депутати, державні службовці, працівники органів місцевого самоврядування, вступаючи на посаду, давали присягу, тому зобов’язані виконувати свої повноваження у будь-якій критичній ситуації. Пленарні засідання будуть проводитись у всіх випадках. Якщо цього будуть вимагати реалії – місцем зустрічі будуть навіть бомбосховища. Точно Київська міська рада буде збиратися та ухвалювати рішення, які нам з вами критично необхідні для підтримання життєдіяльності міста», – зазначив Володимир Бондаренко.

Він наголосив, що депутати Київради розглядають невідкладні рішення щодо безпеки та оборони столиці за особливою процедурою на продовженні окремого пленарного засідання, яке було розпочато 23 лютого поточного року.

«Депутатський корпус спільно з секретаріатом Київської міської ради наразі розробляють важливі проєкти рішень щодо обороноздатності Києва. Ми також готуємо проєкти рішень щодо врегулювання питання матеріальних компенсацій для киян, будинки яких постраждали внаслідок обстрілів, попадання снарядів та крилатих ракет. Усі наші ресурси спрямовані на підвищення обороноздатності міста Києва та подолання наслідків ворожих нападів. Депутати Київської міської ради знаходяться у столиці і готові в будь-який момент виконувати свої посадові обов’язки», – додав Володимир Бондаренко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]