Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київська влада докладає максимум зусиль для реабілітації дітей з розумовою відсталістю – Марина Хонда (+фото)

29 березня 2019 року, 16:38

Київська влада докладає максимум зусиль для реабілітації дітей із розумовою відсталістю та створює умови для їхнього розвитку. На цьому наголосила заступник голови КМДА Марина Хонда під час інспекції Дарницького дитячого будинку-інтернату для дівчат.

«Важливо не просто утримувати дітей з інвалідністю, а розвивати та соціалізувати їх – щоб вихованці володіли побутовими навичками, могли обслуговувати себе. Для цього фахівці будинків-інтернатів займаються з підопічними образотворчим мистецтвом, трудовим навчанням, лікувальною фізкультурою тощо», – сказала Марина Хонда.

У 2019 році на функціонування Дарницького дитячого будинку-інтернату для дівчат буде виділено майже 30 млн грн. У закладі перебувають 148 вихованок, які забезпечені 4-разовим харчуванням, медичним (зокрема, стоматологічним) та соціально-побутовим обслуговуванням.

Крім того, нещодавно була проведена енергомодернізація приміщення: замінено систему освітлення, опалення, утеплено дах, фасад будинку, модернізовано теплопункт.

Інспекція Дарницького дитячого будинку-інтернату для дівчат

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]