Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київські гіди переймають європейські стандарти обслуговування туристів

22 грудня 2018 року, 15:40

У Києві триває семінар для гідів Level Up vol. 2 «Сучасні практики надання екскурсійних послуг для іноземних гостей Києва». Це вже другий подібний захід, організатором якого виступило Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації. Цього року у семінарі беруть участь 60 гідів, які проводять оглядові та авторські екскурсії Києвом для його жителів та гостей, зокрема з-за кордону.

Упродовж чотирьох днів київські гіди знайомитимуться із європейськими стандартами якості туристичних продуктів, підвищуватимуть рівень акторської та ораторської майстерності, дізнаватимуться про найновіші принципи створення та підтримку бренду гіда, практикуватимуть способи просування екскурсійних продуктів, вивчатимуть режисуру і сценарне мистецтво, знайомитимуться із сучасними форматами екскурсій, дізнаватимуться, чого очікують іноземні туристи від Києва, як краще задовольнити їхні культурні потреби та водночас створити цінності екскурсій для гостей столиці.

Місто, у якому активно розвивається туризм, потребує високопрофесійних гідів, які супроводжуватимуть гостей. Саме тому у програмі семінару «Level Up vol. 2» заплановано доповіді і майстер-класи від іноземних та вітчизняних спікерів у поєднанні із практичними заняттями у місті. Туристичний сезон 2019 Київ зустріне новими цікавими екскурсіями.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]