Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський іподром стане інвестиційно привабливим об’єктом столиці

31 серпня 2021 року, 19:48

Київрада підтримала рішення щодо відведення земельної ділянки КП «Київський іподром» із метою зробити об’єкт інвестиційно привабливим та сучасним. За відповідне рішення на пленарному засіданні Київради проголосував 91 депутат.

За словами депутата Київської міської ради, голови Постійної комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин Михайла Терентьєва, це рішення захистить територію від забудови.

«Відведення землі київському іподрому стане справжнім захистом підприємства від недоброчесних забудовників, які вже багато років намагаються відібрати ці землі. Оформлення земельної ділянки дасть поштовх створенню позитивного інвестиційного іміджу київського іподрому для розвитку кінного спорту у столиці», – зазначив Михайло Терентьєв.

Передача землі на баланс комунального підприємства допоможе презентувати інвестиційну привабливість київського іподрому та відкрити перспективи залучення інвестиційних коштів у його розвиток – переконані у «Київському іподромі».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]