Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський міський центр допомоги учасникам АТО опрацював більше 30 тисяч звернень щодо проблем військових, ветеранів та членів їхніх сімей – Марина Хонда

31 березня 2023 року, 14:21

Київський міський центр допомоги учасникам АТО з моменту заснування опрацював більше 30 тисяч звернень щодо проблем військових, ветеранів та членів їхніх сімей. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Міська влада постійно працює над удосконаленням системи надання допомоги нашим Захисникам та членам їхніх сімей. Зокрема, забезпечує оздоровлення, соціально-психологічну підтримку, допомогу після повернення з війни та супровід сімей ветеранів. Із моменту заснування Центру допомоги учасникам АТО лише офіційно було зафіксовано більше 30 тисяч звернень. Серед найчастіших питань – отримання консультації щодо оформлення документів (4971 звернення), отримання щорічної матеріальної допомоги (3084 звернення), отримання земельної ділянки (2483 звернення). Багато звернень також стосуються отримання медичних послуг, а також оздоровлення дітей», – розповіла Марина Хонда.

Вона підкреслила, що жодне звернення не залишилося без відповіді. А моніторинг і аналіз запитів допомагає вивчати потреби і подавати пропозиції до реалізації міських програм та вдосконалення нормативної бази. 

Заступниця голови КМДА також нагадала, що наприкінці 2022 року функції Київського міського центру допомоги учасникам АТО були значно розширені через реорганізацію його в центр комплексної підтримки учасників бойових дій «Київ мілітарі хаб».  Близько 95% складу команди Центру є учасниками бойових дій, членами сімей Захисників, внутрішньо переміщеними особи та добровольцями.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]