Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовує низку заходів до новорічних свят

07 грудня 2017 року, 18:34

Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовує низку заходів до новорічних свят. Про це повідомили у Центрі.

Так, 19 грудня о 15:00 відбудеться Парад помічників святого Миколая. Волонтери та лідери громадських організацій, одягнені в новорічні костюми, отримають «Світло миру з Віфлеєму», із яким крокуватимуть у напрямку Михайлівської площі, вітаючи киян і гостей міста з новорічними святами. Захід проходитиме в рамках акції «Не забудь привітати».

20 грудня о 13:00 діти з інвалідністю відвідають Софійську площу; о 15:00 – завітають на виставу «Буратіно» до Подільського музичного театру, а ввечері того ж дня для молоді з інвалідністю у колонній залі КМДА відбудеться новорічна вечірка.

21 грудня о 10:00 та 13:00 у Колонній залі КМДА відбудеться «Новорічна ялинка» для дітей з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Під час заходу триватиме новорічна театралізована вистава «Снігова королева», після якої діти отримають святкові подарунки.

23 грудня об 11:00 та 14:00 у кінотеатрі «Київська Русь» відбудеться новорічний захід із ігровою програмою та переглядом мультфільму для дітей демобілізованих учасників АТО та членів їхніх сімей. Діти отримають новорічні подарунки.

Учасники  заходів – клієнти мережі Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]