Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський молодіжний центр анонсує низку онлайнових заходів на два тижні

29 березня 2021 року, 16:09

Київський молодіжний центр анонсує низку онлайнових заходів на наступні два тижні – з 29 березня до 9 квітня. Це курси, що навчають новим професіям та допомагають розвивати навички; лекції з психології та стосунків; прямі ефіри з політичними діячами, рекламістами та представниками інших галузей.

Усі заходи онлайнового формату виходять на сторінках Київського молодіжного центру у соцмережах: Facebook, Instagram, Youtube.

Анонси подій:

29.03, понеділок.

Прямий ефір в Instagram зі Світланою Слободянюк, керівницею рекрутингового відділу компанії HedgeHog. Світлана розповість про сучасний ринок праці та відповість на запитання, які хвилюють молодь.

Реєстрація: https://cutt.ly/2xzvZE7

30.03, вівторок.

Майстер-клас у Zoom із написання сценарію. Захід відбудеться в рамках підготовки до Битви Університетів, що відбудеться до Дня молоді.

Реєстрація: http://bit.ly/master_classKMC

30.03, вівторок.

Прямий ефір «Громадська діяльність – це про що? І як це пов’язано з політикою?» в Instagram з Юлією Заїкою – підприємницею, головою правління ГО «Ліга ділових та професійних жінок України», депутаткою Чернігівської обласної ради від ЄС, радницею голови Чернігівської ОДА з питань рівних можливостей жінок і чоловіків.

Реєстрація: https://forms.gle/xc7wToFHi3t7tLJF6

1.04, четвер.

Лекція у записі від HR-фахівця: «Чому кар’єру потрібно планувати та з чого почати».

2.04, п’ятниця.

Прямий ефір о 17:00 в Instagram та Facebook КМЦ «СТОП, знято: розмова з режисером». Спікер – Данило Фаутковський, автор короткого метру «Дім за зорею», «Там, де народжуються хмари» та майбутнього ще не анонсованого фільму «Доріан»; продюсер та режисер YouTube-каналів блогерів та сценарист рекламних роликів. Данило розповість про професію режисера, її переваги та недоліки. А також поділиться своїм досвідом про те, як не втрачати мотивацію та де черпати ідеї та натхнення.

Реєстрація: https://forms.gle/JCnCph6jwg6tuxL87

2.04, п'ятниця.

Full Body відеотренування на сторінці у Facebook від фітнес-тренера.

5.04, понеділок.

Квіз «Policy» у телеграм-каналі. Інтелектуальна гра для знавців політики.

Реєстрація: https://forms.gle/4QkZGBduSJSXDdFr9

5.04, понеділок.

Старт марафону «Емоційний інтелект». Упродовж 5 днів на каналі КМЦ у YouTube виходитимуть лекції від експертів на тему емоційного інтелекту. Зокрема, учасники марафону знайдуть відповіді на запитання: на що впливає ЕІ; навіщо його розвивати; як розуміти свої емоції та керувати ними; які методики та вправи допомагають розвинути ЕІ.

Реєстрація: https://cutt.ly/dxE3fUB

6.04, вівторок.

Старт онлайн-курсу «Свідомий вибір професії». Упродовж тижня, з 6 до 13 квітня, в ZOOM КМЦ проводитиме онлайн-трансляції з експертами для підлітків 13-16 років. Фахівці допоможуть школярам розібратися у критеріях вибору професії, вибудувати свій освітній маршрут, розвинути свою професійну ідентичність та відповісти собі на запитання: «ким бути?», «чим займатися?», «що я хочу робити?».

Реєстрація: https://cutt.ly/DxyLwuo

7.04, середа.

Прямий ефір в Instagram та Facebook КМЦ «UKRAINIZATION: говори правильно». Лекція відбудеться в рамках проєкту «Прямі ефіри з філологами для популяризації української мови». Спікеркою виступить Бронзенко Тетяна Анатоліївна – учителька української мови та літератури; переможниця обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року». Тетяна Бронзенко розповість про правильне вживання слів та помилки, які найчастіше допускають у розмовній українській мові.

Реєстрація: https://forms.gle/pymmqAW8T9X6sNoZ9

7.04, середа.

Онлайн-знайомство з громадськими організаціями від КМЦ. Розповімо про нові проєкти Київського молодіжного центру з громадськими організаціями.

Реєстрація: http://bit.ly/NGO_KMC

8.04, четвер.

Лекція від HR-фахівця про побудову кар’єри на сторінці Київського молодіжного центру у Facebook.

9.04, п’ятниця.

Full Body відеотренування на сторінці у Facebook від фітнес-тренера.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]