Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський молодіжний центр поширив мережу просторів для молоді YouthFull на всі райони столиці

18 листопада 2021 року, 16:00

Київський молодіжний центр відкрив ще 5 просторів #YouthFull у чотирьох районах столиці. Таким чином він збільшив загальну кількість просторів до 18-ти та охопив мережею всі райони столиці.

Так, нові простори відкрито:

  • #YouthFullSviatoshyn – на бульварі Р. Роллана, 13-В;
  • #YouthFullTroieshchyna – на вул. Оноре де Бальзака, 28;
  • #YouthFullLivoberezhna – на вул. Шептицького, 24;
  • #YouthFullObolon – на вул. Олександра Архипенка, 3;
  • #YouthFullKinderdorf – на вул. Бориспільській, 6.

«Проєкт #YouthFull став флагманським для нової команди КМЦ. Ми його реалізували лише за три місяці без грошей міського бюджету. Принцип «якщо можна зробити без грошей столичних платників податків – роби» розповсюдився також на інший напрям роботи – проведення заходів для молоді. Ми відмовилися від понад 6 мільйонів гривень на івенти, натомість зробили акцент на безкоштовних. І тут отримали рекордні показники залучення молодіжної аудиторії. Також без коштів міського бюджету привели до ладу два приміщення, які використовуємо для роботи зі столичною молоддю. І цей принцип залишиться визначальним і в подальшій роботі нашої організації. У цілому КМЦ поставив собі амбітну мету в наступному році стати найкращим молодіжним центром в Україні», – заявив директор Київського молодіжного центру Андрій Омельченко.

Нагадаємо, що проєкт «YouthFull» – це мережа молодіжних просторів, створених для підвищення рівня участі молоді, розвитку волонтерського та громадського руху. У цих просторах організовані групи молоді можуть слухати лекції, брати участь в іграх для розвитку, заходах неформальної освіти, спілкуватися з однодумцями, а також приєднуватися до різноманітної молодіжної роботи.

Повний перелік просторів – за посиланням: https://goo.su/9Ffk.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]