Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський молодіжний центр спільно з ГО «Світ фінансів» вдруге запускають курс фінансової грамотності

25 вересня 2017 року, 14:22

З 29 вересня Київський молодіжний центр спільно з громадською ініціативою «Світ фінансів» запускають курс навчальних лекцій «Основи фінансової грамотності». Про це повідомили у Київському молодіжному центрі.

Курс реалізовується з метою підвищення фінансової грамотності школярів старших класів та студентів. Програма курсу розрахована на 5 тижнів і включає основні поняття про гроші, фінансові операції та інститути.

Організатори – Київський молодіжний центр і ГО «Світ фінансів» – ще у липні цього року об’єднались задля створення освітньої платформи з фінансової грамотності молоді. У рамках проекту передбачено проведення лекцій із основ фінансової грамотності та бізнес-планування. Першим проведеним заходом став курс навчальних лекцій̆ «Основи фінансової̈ грамотності». Курс складався з 5 лекцій, які відбувались кожної п’ятниці.

Через велику кількості охочих, Київський молодіжний центр і «Світ фінансів» повторять курс навчальних лекцій «Основи фінансової грамотності». Учасниками стануть попередньо зареєстровані школярі та студенти. Старт курсу – 29 вересня, завершення – 27 жовтня. Розклад занять та план лекцій можна дізнатись на сайті Київського молодіжного центру.

Курс лекцій «Основи фінансової грамотності» безкоштовний. Найкращі студенти курсу отримають свідоцтво про вдале засвоєння навчальної програми.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, Київська міська державна адміністрація.

За додатковою інформацією звертатися за тел.: (044)-221-92-11 або електронною поштою: [email protected] (Київський молодіжний центр).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]