Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський молодіжний центр створює мережу просторів для молоді «YouthFull»

13 серпня 2021 року, 11:30

Київський молодіжний центр розпочав проєкт «YouthFull» – створення мережі невеликих сучасних молодіжних просторів у районах Києва. Так, відбулось відкриття перших таких партнерських просторів.

Директор КМЦ Андрій Омельченко та ректор Київського Національного лінгвістичного університету Роман Васько презентували простір «YouthFullKNLU», що розміщений у стінах цього вищого навчального закладу. Також керівником Київського молодіжного центру та головою ГО «Шевченківська районна в м. Києві організація товариства сприяння обороні України» Андрієм Семидідьком дано старт молодіжному простору «YouthFullRealist». Він спеціалізуватиметься на спільних заходах національно-патріотичного спрямування для київської молоді. 

Планується до кінця року відкрити додатково ще не менше 6-ти просторів у 5‑ти районах столиці. Партнерами в їхній розбудові стануть столичні топ-виші, державні, комунальні установи та приватні хаби.  

Мережа молодіжних просторів «YouthFull» сприятиме підвищенню рівня участі молоді, розвитку волонтерського та громадського руху. Вона стане місцем зустрічей та спілкування, молодіжної роботи та неформальної освіти.

«Без жодної копійки із столичного бюджету, завдяки ентузіазму працівників нашого Центру, меценатам та громадським активістам ми відкриваємо нову сторінку КМЦ. Із нашими напрацюваннями ми йдемо безпосередньо до молоді: в райони, виші, бібліотеки тощо. Оскільки у нашого проєкта не було аналогів у столиці, півроку він працюватиме в тестовому режимі. Ми вивчимо потреби молоді у наших послугах, відпрацюємо внутрішні механізми роботи для того, щоб у найближчій перспективі зробити цей проект більш якіснішим та масштабнішим.  Адже потреба в системній безпосередній роботі зі столичною молоддю є надважливою», – зазначив директор Київського молодіжного центру Андрій Омельченко.

Контакти Київського молодіжного центру: тел: (044) 221-92-11; ел. пошта: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]