Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський тимчасовий притулок для тварин «Виставковий центр» відвідав Посол Ізраїлю Міхаель Бродський (+фото)

22 грудня 2022 року, 15:10

Днями тимчасовий притулок для тварин «Виставковий центр» відвідав Надзвичайний та Повноважний посол Держави Ізраїль в Україні пан Міхаель Бродський. Представники посольства передали як гуманітарну допомогу близько 1 тонни корму для тварин. Про це повідомили в комунальному підприємстві «Київська міська лікарня ветеринарної медицини».

«Такі візити важливі не лише з погляду матеріальної допомоги. Набагато цінніше, що такі візити до притулків привертають увагу до проблем безпритульних тварин. У процесі комунікації та обміну досвідом, зокрема міжнародним, ми формуємо ідеї та шляхи вирішення цих проблем. Безумовно, в Україні існують глобальні виклики через війну, але тема тварин, які залишились без дому і також потребують допомоги, має залишатись у фокусі», – розповідає в. о. директорки КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» Наталя Мазур.

Притулок має свою сторінку у Facebook, де є інформація про тварин та їх фото, усі небайдужі можуть поширити інформацію про собак і котів, які потребують родини, або ж самі подумати про можливість взяти під опіку когось із них.

Зауважимо також, що у клініках КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» проводиться кампанія з безкоштовної стерилізації безпритульних тварин, які належать пенсіонерам.

Тимчасовий притулок для тварин «Виставковий центр» відвідав Посол Ізраїлю Міхаель Бродський

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]