Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський зоопарк передасть професійні корми українським звіринцям, які постраждали від війни

13 червня 2022 року, 8:57

Київський зоопарк передасть частину професійних кормів, які він отримав у вигляді гуманітарної допомоги, іншим українським звіринцям. Про це в ефірі телеканалу «Київ» повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Київ постійно надає різноманітну допомогу українським містам, які постраждали від агресора. Зокрема це гуманітарна допомога, і забезпечення транспортом для евакуації мешканців, і забезпечення переселенців речами першої необхідності. Не відстає у допомозі і столичний зоопарк, адже звіринці багатьох міст також постраждали від росіян та потребують допомоги», – сказав Микола Поворозник.

Він додав, що нещодавно Київський зоопарк отримав гуманітарну допомогу – 17 тонн професійних гранульованих кормів тривалого зберігання для різних видів тварин. Частину цього корму відправлять у інші зоопарки України.

«Це Миколаївський зоопарк, який сьогодні найбільше потребує допомоги. Також допомогу отримають Одеський, Рівненський та Черкаський зоопарки. Крім того, корма будуть доставлені у Парк «XII Місяців», у зоопарк «Лімпопо» та в Одеський біопарк», – сказав Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]