Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київводоканал» продовжує роботи із санації каналізаційного колектора на вулиці Вадима Гетьмана

07 лютого 2023 року, 12:27

На вул. Вадима Гетьмана, 19 продовжуються ремонтні роботи на каналізаційному колекторі. Працівники ПрАТ «Київводоканал» оперативно провели укріплення схилів котловану. Наразі фахівці готують трубопроводи під санацію: виконують промивку і розчистку.

На місце виконання ремонтних робіт вже завозяться нові поліетиленові труби, необхідні для проведення санації. Тут будуть використані сучасні матеріали, що є стійкими до газової корозії.

Всього планується замінити близько 40 метрів каналізаційного трубопроводу, який пролягає на глибині 6 метрів. За інформацію «Київводоканалу», повний комплекс робіт із заміни ділянки колектора такої протяжності може зайняти близько 30 днів, тому спеціалісти працюватимуть цілодобово, щоб завершити ремонт якомога швидше.

На час ремонтних робіт рух вулицею Вадима Гетьмана частково обмежений – ділянка дороги в напрямку Шулявського мосту залишається перекритою. Просимо водіїв врахувати це при плануванні поїздок.

Нагадаємо, що аварія на колекторі діаметром 500 мм сталась 2 лютого, через що утворилось провалля на проїжджій частині.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]