Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київводоканал» взяв участь у ярмарку сучасних технологій

31 березня 2018 року, 10:24

У столиці відбувся ярмароксучасних технологій у сфері ЖКГ «Зелена мітла»та перший в Україні форум управителів житловим фондом. Учасниками заходів стали представники ПрАТ «АК «Київводоканал». Консультанти підприємства надавали відвідувачам практичні поради щодо розрахунків за послуги користування водою, ознайомили з сучасними високотехнологічними приладами обліку та послугами з їхнього монтажу та експлуатації в житлових приміщеннях, інформували про актуальні майже півтисячі робітничих вакансій.

На думку учасників, форум став ефективним комунікаційним майданчиком між власниками й управителями нерухомості.

 «У мешканців є власне бачення комфортного проживання та якісної комунальної послуги. А в управителів – своє розуміння, як повинен розвиватися ринок таких послуг», – зазначив директор розрахункового департаменту ПрАТ «АК «Київводоканал» Валерій Люлін під час виступу, присвяченого питанням обліку та розрахунків за воду в умовах чинного законодавства.

Актуальним був виступ директора департаменту правового забезпечення Катерини Швець, оскільки з набуттям чинності Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» фактично змінено правила на ринку комунальних послуг. Сьогодні триває процес інтегрування від законодавчих передбачень до практичної реалізації. Катерина Швець поінформувала про напрацьовані методики укладання договорів з надання послуг водопостачання та водовідведення, що застосовуються у ПрАТ «АК «Київводоканал», завдяки чому формується професійний ринок управителів, споживачів та тих, хто надає послуги.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]