Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київводоканал» закликає оплатити використані послуги до кінця місяця, щоб забезпечити стабільну роботу водопроводу та каналізації

29 червня 2017 року, 14:09

Незважаючи на технічні складнощі в роботі деяких платіжних систем, пов’язані з кібератакою, «Київводоканал» закликає мешканців не відкладати до наступного місяця оплату використаних комунальних послуг – зокрема холодного водопостачання та водовідведення. Про це повідомили в ПАТ «АК «Київводоканал».

Ці кошти необхідні для забезпечення стабільної роботи водопроводу та каналізації, закупки реагентів для підготовки питної води, роботи аварійних бригад тощо.

Звертаємо увагу, що заборгованість може вкрай негативно позначитись на якості, безперервності та надійності процесів підготовки та транспортування води, відведення стоків.

Оплатити послуги холодного водопостачання та водовідведення можна через веб-банкінг «Ощад 24/7», у відділеннях «Приватбанку» та «Укрпошти». Наразі усі системи підприємства працюють у стабільному режимі – відновлено повноцінну роботу контакт-центру та центрів обслуговування.

Нагадаємо, щоб попередити та не допустити ураження вірусом, певний час в обмеженому режимі працювали контакт-центр та центри обслуговування клієнтів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]