Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київводоканал» замінить майже 40 метрів колектора на вул. Вадима Гетьмана. На час робіт рух вулицею частково перекриють

03 лютого 2023 року, 19:49

Фахівці «Київводоканалу» продовжують працювати на місці аварійної ситуації, яка вчора сталась на каналізаційному колекторі на вулиці Вадима Гетьмана, 19. Там планують замінити ділянку протяжністю майже 40 метрів. Роботи відбуватимуться на глибині 6 метрів. Спеціалісти оперативно відключили пошкоджену ділянку колектора діаметром 500 мм і організували перекачку стоків за іншою схемою.

Щоб усунути аварію якнайшвидше аварійно-ремонтна бригада працює цілодобово.

Поки роботи триватимуть, водопостачання та водовідведення споживачів не припинятиметься. Однак частину автомобільного шляху доведеться перекрити. Просимо водіїв врахувати це та запланувати альтернативні шляхи об'їзду.

Враховуючи комплексність та складність робіт, орієнтовні терміни виконання – близько 4 тижнів. Якщо період виконання вдасться скоротити – повідомимо про це додатково.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]