Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Киян та гостей міста забезпечать альтернативним транспортом на період закриття руху трамваїв №14 та № 15 – Микола Поворозник

10 липня 2017 року, 16:31

Міська влада забезпечить киян та гостей столиці альтернативним транспортом на період закриття руху трамваїв маршрутів №14 та №15. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«З 12 липня комунальна корпорація «Київавтодор» розпочинає роботи з капітального ремонту трамвайних колій, що здійснюються в рамках капітального ремонту шляхопроводу на перетині просп. Космонавта Комарова та б-р Івана Лепсе. Для належного виконання робіт із бетонування необхідно виключити зовнішні чинники, в тому числі вібрації від руху трамвайних вагонів з метою уникнення розшарувань та тріщин бетону. У зв’язку з цим рух трамваїв №14 та №15 буде тимчасово закрито» – зауважив Микола Поворозник.

За його словами, з метою забезпечення перевезення пасажирів Департамент транспортної інфраструктури організує додаткові автобусні маршрути:

  • тимчасовий автобусний маршрут загального користування сполученням «просп. Відрадний – станція метрополітену «Берестейська»;
  • автобусний маршрут загального користування «просп. Відрадний – станція метрополітену «Лук’янівська»;
  • тролейбусний маршрут сполученням «Залізнична станція «Київ-Волинський – вул. Дегтярівська».

«Одночасно буде збільшено кількість рухомого складу на автобусному маршруті загального користування в режимі маршрутного таксі № 566 «станція метрополітену «Лук’янівська» – просп. Відрадний, автобусному маршруті загального користування в режимі маршрутного таксі № 569 «станція метрополітену «Лук’янівська» – залізнична станція «Київ–Волинський» та автобусному маршруті загального користування в режимі маршрутного таксі № 417 «Контрактова площа – вул. Підлісна». Крім того, буде збільшено кількість одиниць рухомого складу на трамвайних маршрутах №3 та №18 відповідно до пасажиропотоку», – зазначив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він також додав, що у разі необхідності Комунальне підприємство «Київпастранс» залучить додаткову кількість одиниць рухомого складу середньої місткості.

«Відновити рух трамваїв заплановано 1 вересня 2017 року», – підсумував Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]