Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Киян запрошують до обговорення проєкту Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2024-2026 роки у форматі електронних консультацій

29 травня 2023 року, 14:31

Сьогодні, 29 травня, розпочинаються електронні консультації з громадськістю щодо проєкту Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2024-2026 роки. Участь в обговоренні можуть взяти всі охочі, зокрема, інститути громадянського суспільства, наукові, експертні організації та інші юридичні особи. Про це повідомляє Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Програма ґрунтується на аналізі поточної економічної ситуації та актуальних викликів соціально-економічного розвитку, із якими зіткнулася столиця в умовах введення режиму воєнного стану через повномасштабне вторгнення рф.

Як зазначають у Департаменті, Програма є важливим інструментом реалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року. Запропонований до обговорення документ забезпечує послідовну та планомірну реалізацію основної стратегічної мети розвитку міста Києва – створення умов для відновлення економіки міста та трансформаційної перебудови задля підвищення її конкурентоспроможності, забезпечення доступного широкого спектру соціальних послуг, гідних умов життя та підвищення добробуту містян.

Заходи Програми розроблені з метою посилення інвестиційної та інноваційної активності, забезпечення надійної роботи інженерно-транспортної, енергетичної та комунальної інфраструктури, проведення цілеспрямованої містобудівної політики, дотримання високих екологічних стандартів. Фінансування передбачається як за рахунок бюджетних коштів, так і за кошти підприємств, міжнародних фінансових організацій та інвесторів.

При підготовці проєкту документу враховано заходи для розвитку напрямів смарт-спеціалізації Києва – найбільш інноваційних видів економічної діяльності: IT-технологій, фармацевтики та креативних індустрій, наголошують у Департаменті.

Консультації з громадськістю триватимуть із 29 травня до 28 червня 2023 року.

Пропозиції та зауваження учасників електронних консультацій подаються в письмовій формі на електронну адресу Департаменту економіки та інвестицій: [email protected]

Звіт за результатами обговорення буде оприлюднено на сайті: projects.kyivcity.gov.ua: Проекти нормативно-правових актів – Громадське обговорення проектів нормативно-правових актів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]