Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Киян запрошують долучитися до опитування щодо пріоритетних екологічних проблем столиці у рамках розробки Плану дій «Зелене місто»

01 грудня 2020 року, 15:40

Киян запрошують долучитися до опитування щодо пріоритетних екологічних проблем столиці у рамках розробки Плану дій «Зелене місто». Пройти опитування можна за посиланням: https://bit.ly/37lT0X3.

Опитування допоможе врахувати погляди зацікавлених сторін та визначити комплекс пріоритетних екологічних проблем, які місто розв’язуватиме шляхом послідовної реалізації свого Плану дій «Зелене місто».

Нагадуємо, що Київ серед перших 40 міст різних країн світу розробляє свій План дій «Зелене місто» у рамках Програми Європейського банку реконструкції та розвитку «Зелені міста» за підтримки SIDA.

У рамках Програми «Зелені Міста», яка допомагає впроваджувати екологічні технології, окрім фінансових ресурсів, ЄБРР надає містам-партнерам підтримку у розробці та реалізації плану дій «Зелені міста». А також – допомогу у визначенні інвестиційних програм та отриманні донорської допомоги.
Розбудова комплексного та ефективного «Зеленого міста» спирається на активну участь ключових партнерів і зацікавлених сторін у різних сферах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]