Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Киян запрошують проголосувати за найкращу квітково-патріотичну композицію

08 червня 2022 року, 11:22

Управління екології та природних ресурсів КМДА спільно з КО «Київзеленбуд» запрошують киян взяти участь у голосуванні за найкращу квітково-патріотичну композицію, створену районними КП УЗН. Голосування триватиме до 21 червня включно, а оголошення переможців та офіційне нагородження відбудуться 22 червня.

Голосування триває за посиланням: https://cutt.ly/jJFY66Z.

Серед номінантів – майже 30 робіт, зокрема композиція у вигляді знаменитої марки з російським кораблем, квітник «Літак «Мрія», за основу якого взятий дитячий малюнок, а також робота із зображенням матері, яка годує малюка в метро.

«Хотілося б подякувати абсолютно всім працівникам зеленого господарства Києва, які окрім виконання своїх щоденних обов’язків знайшли час і можливість створити ці чудові композиції. Запрошуємо киян долучитися до голосування та допомогти визначити найбільш креативну роботу! Колектив-переможець отримає заохочувальний подарунок», – зазначив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний.

За інформацією генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексія Короля, загалом для створення патріотичних композицій було висаджено 320 тисяч квітів:

«Усі вони були вирощені у теплицях та оранжереях районних підприємств, що входять до нашого об’єднання. Ми щороку вирощуємо квіти для прикрашання столиці. Цього року з них створили патріотичні композиції».

Нагадаємо, що один із квітників – «Привид Києва», створений у Подільському районі столиці на вулиці Олени Теліги, потрапив до Національного реєстру рекордів України в номінації «Найбільша квітково-патріотична композиція».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]