Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Киянка Вікторія Онопрієнко виборола золоту нагороду в багатоборстві на ювілейних 25-х міжнародних змаганнях серії Гран-прі «Кубок Дерюгіної-2020»

15 вересня 2020 року, 16:12

У столичному Палаці спорту відбулося урочисте шанування 25-х міжнародних змагань серії Гран-прі з художньої гімнастики «Кубок Дерюгіної-2020». Цьогоріч Київ зустрів гімнасток із 16 країн світу.

12 вересня відбулася боротьба за найдорожчий приз – Кубок Дерюгіної, який розігрується в багатоборстві Гран-прі. Торік, після тривалої перерви, українська гімнастка Влада Нікольченко отримала омріяний Кубок. Цього року естафету перейняла абсолютна чемпіонка України Вікторія Онопрієнко. Вона вперше представила на міжнародній арені чотири нові програми, а відмінні виступи та результати дали їй змогу стати найкращою у багатоборстві.

«Попри те, що змушена проживати цей момент, дивлячись шанування у прямому ефірі вдома, я щаслива, що зв’язала своє життя зі спортом. Відчуваю ці емоції через екран і безмежно вдячна Альбіні Дерюгіній за її працю та віру в наших гімнасток. Саме завдяки таким людям ми можемо чути наш гімн на міжнародних і всесвітніх змаганнях!» – зазначила директорка Департаменту молоді та спорту Юлія Хан.

Також наші спортсменки вибороли 9 призових місць: у рамках міжнародних змагань, у фіналах групових вправ та на етапі Гран-прі серед гімнасток, які виступали в індивідуальних вправах.

Вітаємо гімнасток із завершенням змагань і бажаємо успішної підготовки до Чемпіонату Європи, який відбудеться наприкінці листопада також у столиці України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]