Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КК «Київавтодор» збільшила кількість дорожніх працівників для прибирання зупинок громадського транспорту та тротуарів

04 лютого 2017 року, 12:11

Упродовж останньої доби погода «подарувала» киянам льодяний дощ, який миттєво перетворював дороги та вулиці столиці у ковзанку, дощ, дощ зі снігом та вранці суботи – сніг, який лише упродовж 30 хвилин в деяких районах Києва досяг висоти 5 см. В цих умовах дорожники працюють цілодобово із залученням як спеціальної техніки, так і бригад з ручного прибирання. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Так, як повідомляє комунальна корпорація, упродовж вечора п’ятниці та в ніч суботи спецтехніка та бригади з ручного прибирання безперервно очищали та обробляли вулично-дорожню мережу. Лише протягом однієї доби автодорівці використали 1376 тонн солі та 1662,5 тонн піщано-соляної суміші, адже чисельні ділянки доріг та вулиць столиці доводилося обробляти протиожеледними матеріалами 5-7 разів.

А вже о 5:00 ранку Київ накрив новий короткочасний, але потужний снігопад. В деяких районах міста, як, наприклад, в Подільському та Оболонському, лише упродовж 30 хвилин висота снігового покриву досягла 5 см.

Слідкуючи уважно за прогнозом погоди, «Київавтодор» завчасно розташував спецтехніку на вихідних позиціях, тож як тільки розпочався снігопад, дорожники приступили до очищення доріг та вулиць столиці.

Особливу увагу було приділено тротуарам. Їхнє очищення проводилося як механізованим, так і ручним способом. Крім того, враховуючи прогноз погоди, корпорація «Київавтодор» збільшила кількість дорожніх працівників, яких залучили до прибирання зупинок громадського транспорту, тротуарів, підходів до наземних і підземних пішохідних переходів.

Наразі ситуація в місті нормалізувалася, опадів найближчими годинами не очікується. Проте дорожники продовжують повний комплекс робіт з зимового утримання, зокрема, триває очищення від снігу другорядних вулиць, повторне очищення зупинок громадського транспорту. Бригади гідротехнічних споруд дбають про зливоприймачі та оглядові колодязі, а механізатори перевіряють стан великогабаритної снігоприбиральної техніки, яка працювала вночі.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]