Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМДА доклала максимум зусиль, аби якнайбільше киян та гостей міста дізналися про перекриття руху цими вихідними

04 жовтня 2019 року, 17:19

Київська міська державна адміністрація залучила всі можливі інструменти комунікації, аби якомога більше громадян дізналися про перекриття руху 4, 5, та 6 жовтня через проведення масштабного спортивного свята світового рівня.

Ювілейний 10-й Київський міжнародний марафон (Wizz Air Kyiv City Marathon) – цього разу триватиме у столиці два дні: участь у ньому візьмуть близько 17 000 бігунів із понад півсотні країн. Щоб на період проведення змагань кияни та гості міста змогли правильно організувати пересування містом, аби мінімізувати незручності для автовласників та пасажирів громадського транспорту, міська влада розгорнула широку інформаційну кампанію.

 Окрім традиційного розміщення на сайті КМДА та Facebook сторінці повідомлень із детальним переліком вулиць та мостів, де обмежуватимуть рух, а також візуальною інформацією, до інформкампанії долучилися відомі українці. Спортсмени, телеведучі, журналісти, зокрема, Марічка Падалко, Слава Варда, Яніна Соколова, Анатолій Анатоліч та багато інших розміщали в соціальних мережах інформацію про марафон та обмеження руху транспорту у столиці.

Понад 100 публікацій інтернет ЗМІ, повідомлення на більшості загальнонаціональних телеканалів, оголошення на провідних радіостанціях України – міська влада вдячна представникам ЗМІ за активну участь в інформуванні громадян.

Крім того, понад 1 млн 300 тисяч користувачів соцмережі Facebook та 92 тисячі користувачів додатку Kyiv Smart City отримали інформацію про перекриття руху на вихідних. Також у відповідь на звернення КМДА оператор мобільного зв’язку Vodafone Україна сповістив 250 тисяч своїх абонентів киян-автомобілістів.

Міська влада та організатори заходу перепрошують за незручності та сподіваються, що ця інформація допоможе киянам та гостям міста обрати альтернативні маршрути пересування Києвом.

Тож, якщо ви не плануєте брати учать у марафоні, долучайтеся до десятків тисяч уболівальників – приходьте на Софійську площу підтримати бігунів з різних країн світу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]