Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМДА направила звернення до СБУ для перевірки інформації про працівника КП «Муніципальна охорона», якого підозрюють у сепаратизмі

21 січня 2022 року, 17:56

Заступник голови КМДА із питань здійснення самоврядних повноважень Андрій Крищенко направив до СБУ звернення для перевірки інформації про працівника КП «Муніципальна охорона», якого, начебто, підозрюють у сепаратизмі. Про це Андрій Крищенко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Ситуація не зовсім однозначна і ми зараз у ній розбираємося. Адже при влаштуванні на роботу чоловік, про якого йдеться, надав документи про службу в Збройних силах України та довідку про несудимість. Зауважу, що цього претендента перевіряв, порекомендував та схвалив його  безпосередній керівник, який давно працює  у КП «Муніципальна охорона», – написав Андрій Крищенко.

Він додав, що наразі Департамент муніципальної безпеки проводить службове розслідування щодо цієї ситуації.

«Також я направив звернення в СБУ для перевірки інформації щодо особи чоловіка, про якого йдеться», – зазначив заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]