Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМДА підтримує проект «За ветеранів до влади» та виступає його партнером – Володимир Бондаренко

06 жовтня 2016 року, 15:04

Київська міська державна адміністрація підтримує старт всеукраїнського проекту «За ветеранів до влади» та виступає його партнером. Про це заявив під час прес-конференції в ІА «УНІАН» керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко. Проект спрямований на підготовку ветеранів АТО до роботи на посадах держслужбовців.

«Сьогодні всі ми усвідомлюємо необхідність залучення не тільки професійних, але й патріотично налаштованих державних службовців, аби Київ став містом, з якого починається якісна реформа управління. Ми першими почали запроваджувати відкриті конкурси і їхній результат, а також результат подальшої роботи таких службовців підкреслює правильність обраного шляху», – сказав Володимир Бондаренко.

Він додав, що в КМДА переконані – реалізація проекту допоможе не тільки оновити управлінський апарат, але і зміцнити у людей довіру до влади.

Проект «За ветеранів до влади» – це можливість для ветеранів АТО  продовжити службу країні в ролі державного службовця та вдосконалити систему управління, базуючись на досвіді, здобутому під час антитерористичної операції. Також проект має на меті налагодження співпраці ветеранів АТО та інститутів державної влади, зміцнення довіри ветеранів до держслужбовців тощо.

«За ветеранів до влади» ініційовано ГО «STUDENA», в рамках Української Ініціативи з Підвищення Впевненості (UCBI), за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Партнери проекту: Київська міська державна адміністрація, Донецька обласна військово-цивільна адміністрація, Київська міська спілка ветеранів АТО.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]