Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМДА запрошує киян написати Всеукраїнський радіодиктант у Колонній залі

06 листопада 2017 року, 15:16

9 листопада, у День української писемності та мови, традиційно відбудеться XVII радіодиктант національної єдності. Київська міська державна адміністрація запрошує киян написати диктант у Колонній залі (вул. Хрещатик, 36) разом з представниками структурних підрозділів апарату КМДА, викладачами та кращими студентами університету «Україна».

Реєстрація охочих написати диктант у приміщенні столичної мерії розпочнеться об 11:30. Програма на Першому каналі Українського радіо стартує о 12:00. Текст диктанту звучатиме о 12:30. Читатиме його доцент Київського університету ім. Б. Грінченка, автор підручників і посібників із української мови Олександр Авраменко.

За інформацією організаторів, диктант проходитиме у форматі міжнародного флешмобу. Його цьогорічний девіз – «Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета».

Традиційно диктант складатиметься зі 100-120 слів. Ті, хто напише його без помилок, будуть відзначені призами. Важлива умова – перевірятимуться лише диктанти, надіслані 9 і 10 листопада. Дату відправлення визначатимуть за штемпелем на конверті. Адреса Українського радіо: Київ-1, вул. Хрещатик, 26. Індекс – 01001. Оголошення підсумків і урочистий фінал акції відбувається в грудні. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]