Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВА: Про повну безпеку повернення може йтися лише після перемоги, – Сергій Корнійчук (+відео)

18 квітня 2022 року, 19:35

Про повну безпеку повернення може йтися лише після перемоги. Про це повідомив керівник штабу КМВА Сергій Корнійчук.

«Під час своєї агресії росія практично застосувала всю свою зброю, яка є в її арсеналі, крім ядерної», –заявив Сергій Корнійчук в ефірі загальнонаціонального марафону.

На питання чи готовий Київ відбити повторні удари, зважаючи на нещодавні заяви кремля про обстріли центрів прийняття рішень, Сергій Корнійчук заявив: «Після тих варварств, які росія натворила на території України, нас вже нічого не дивує. Щодня ведуться обстріли наших міст та обʼєктів інфраструктури. З першого дня війни, ми розуміємо, що основними цілями для ураження – є пункти управління, або центри прийняття рішень, як вони говорять. Ми готувалися, і ці центри знаходяться у захищених місцях, інформація про них залишається закритою. Крім цього система ППО сьогодні готова працювати, виконувати завдання, в тому числі і за наданою допомогою від партнерів».

Крім цього голова штабу заявив, що особисто не радить всім, хто може, повертатися до Києва. За його словами столиця як політичний та економічний центр має працювати. Однак про повну безпеку повернення може йтися лише після перемоги.

Також Сергій Корнійчук наголосив, що боротьба із диверсійно-розвідувальними силами противника досі триває.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]