Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВЦА: Благодійний фонд «Громада Приірпіння», що тимчасово розміщений у Львові, передав допомогу київській лікарні та Ірпінському військовому шпиталю

19 березня 2022 року, 15:35

Благодійний фонд «Громада Приірпіння», що тимчасово розміщений у Львові, передав допомогу київській лікарні та Ірпінському військовому шпиталю. Допомогли організувати логістичне супроводження гуманітарного вантажу представники Київської військової адміністрації.

Допомогу надали люди із благодійного фонду «Громада Приірпіння». Зараз організація тимчасово розміщена у Львові. До гуманітарного вантажу увійшли медичні препарати, гігієнічні засоби, продукти харчування, одяг та взуття. Усе це доставили до Київської міської клінічної лікарні та Ірпінського військового шпиталю.

Також для потреб ЗСУ, які бороняють столицю, передано квадрокоптер із тепловізійною камерою.

Додамо, Ірпінський військовий шпиталь зовсім нещодавно вивели із облоги окупантів. Військові медики власноруч виносили пацієнтів.

Тримаймося разом! Слава Україні!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]