Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВЦА: Командир взводу ТрО Києва розповів про облаштування позицій: «Траншеї у випадку наступу збережуть життя бійцям»

10 березня 2022 року, 12:50

Командир взводу одного з блокпостів ТрО, що боронить околиці столиці, розповів про підготовку до ворожого наступу. Він долучився до ТрО напередодні повномасштабного вторгнення. Каже, спочатку було досить незвично. Небайдужі кияни, звичані слюсарі, директори шкіл стали на захист міста. Колосальна згуртованість нині вражає. Велика кількість волонтерів та звичайні містяни приходять аби підтримати бійців ТрО.

«Риємо траншеї, обладнуємо їх, ставимо блоки для того, щоб унеможливлювати пересування ворожої техніки, ДРГ. У випадку наступу траншеї, перш за все, зберігають життя людей – у випадку артилерійських або авіа нальотів. Тут можна заховатися для того, щоб менше уражували. У траншеї є можливість переміщуватися з однієї позиції на другу – постріляв в одному місці, перейшов на інше», – розповідає командир взводу.

Перемога буде за нами! Слава Україні!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]