Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВЦА: Командира взводу на одному з блокпостів підопічні кличуть Орлом, бо через його пост не проскочить жоден ворожий щур (+відео)

18 березня 2022 року, 11:04

Історія ще одного блокпоста. На відео командир взводу, підопічні кличуть його «Орел». І не дарма, бо через його пост не проскочить жоден ворожий щур. Чергують 24/7. Всі посилено працюють, аби при зустрічі із ворогом бути готовими. Орел каже, що його підрозділ у постійній бойовій готовності.

Наразі бійці не залишають позицію, тут і живуть і харчуються. Гарячі страви приносять дівчата із сусідніх будинків. Усі допомагають хто чим може.

Орел говорить, що з такою підтримкою їхня позиція готова зустрічати орків: «Бойовий розрахунок у нас розписано, кожен знає, що робити. У кожного є вогнева позиція. Це не лише бойова позиція. У випадку артилерійського обстрілу, це єдине місце, де можна врятуватися. На позиції усі проінструктовані. Це – круговий бліндаж. Тобто кругова оборона повністю за периметром».

Єдине, за що дійсно переживають захисники, так це аби вистачило на всіх російських окупантів. Поквитатися воїнам є за що.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]