Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Книги про Київ у муніципальній книгарні «Сяйво книги» можна придбати зі знижкою 15%

27 травня 2022 року, 12:43

Із нагоди святкування Дня Києва в муніципальній книгарні «Сяйво книги» літературу про столицю можна придбати зі знижкою 15%.

Як зазначили у Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА, святкування Дня Києва пройде без масштабних масових заходів в умовах воєнного стану. Кияни та гості міста зможуть відвідати пішохідні екскурсії, виставки і концертні виступи, і, звичайно, можуть почитати тематичну літературу та дізнатись багато цікавих фактів про Київ.

«Мешканці столиці можуть обрати будь-яку книгу про Київ та придбати її зі знижкою 15% з нагоди святкування Дня Києва. Ці книги є актуальними для дітей та дорослих, оскільки в них викладені цікаві історичні факти, героїчні подвиги, історії про культуру, архітектуру та відомих діячів, які розбудовували столицю та відбивали ворожі атаки. Це справжня історія України, про яку кожен з нас має довідатись, особливо в час коли російська федерація намагається знищити нашу державність, культуру та народ. У воєнний час ми не зупиняємо діяльність та продовжуємо сприяти розвитку нової культорологічної свідомості громадян», – зазначили в Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

У Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА додали, що в умовах війни захист та популяризація історичної та культурної спадщини української столиці має особливе значення задля боротьби з російською пропагандою та фальсифікацією історичних фактів.

Із нагоди Дня Києва в муніципальній книгарні «Сяйво книги» придбати літературу про столицю зі знижкою 15% можна до 30 травня поточного року за адресою: вул. Велика Васильківська, 6.

Книгарня працює щоденно з 10:00 до 18:00 (окрім неділі та понеділка).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]