Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Колективу комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» представлено нового командира

08 серпня 2016 року, 16:50

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв представив колективу комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» (КАРС) нового командира Піхала Дмитра Олександровича.

«Для такого міста як Київ є дуже важливою оперативна реакція на будь-які, у тому числі надзвичайні, події. Саме тому Київська міська державна адміністрація за два роки зробила значні інвестиції в оснащення аварійно-рятувальної служби та її матеріальне забезпечення. Посилення кадрового складу є також необхідним, оскільки саме від кваліфікації рятувальників часто залежить безпека і здоров’я киян», – наголосив Петро Пантелеєв, представляючи нового командира Служби.

Головною метою діяльності КАРСу є запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, мінімізація їхніх наслідків та захист населення і території Києва. Рятувальники КАРС забезпечують оперативне реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, а також проводять аварійно-рятувальні роботи на об’єктах і території міста.

Лише з початку 2016 року підрозділи рятувальників здійснили більше 1300 виїздів. КАРС покликана захищати навколишнє середовище та локалізувати зони впливу шкідливих і небезпечних факторів, що виникають під час аварій та катастроф. Сьогодні служба виконує всі покладені на неї завдання у повному обсязі, забезпечуючи конституційне право жителів Києва на безпечні умови життя та праці. 

Довідка

Піхало Дмитро Олександрович народився 2 липня 1985 року в смт. Іванків Київської області. Має вищу освіту, закінчив Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля за спеціальністю – пожежна безпека. Має 15-річний досвід служби в аварійно-рятувальних формуваннях. Працював на посаді інспектора Подільського районного управління МНС України в м. Києві за напрямком – адміністративна практика; старшим інспектором Печерського районного відділу ГУ Держтехногенбезпеки у м. Києві за напрямком – адміністративна практика; головним інспектором відділу техногенної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в м. Києві. У званні майора служби цивільного захисту займав посаду головного інспектора відділу державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту Оболонського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]