Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Колективу КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» представили нового директора

25 жовтня 2017 року, 17:06


Директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Андрій Фіщук представив трудовому колективу КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» нового директора Михайла Заславського.

«Михайло Заславський – достойна кандидатура для зайняття посади директора Київської ветлікарні. Він пройшов усі етапи конкурсного відбору, гідно презентував своє бачення подальшого розвитку підприємства. Роботи багато: побудова Центру захисту тварин, удосконалення системи ідентифікації тварин, в тому числі домашніх, покращення якості надання ветеринарних послуг, вирішення питання поховання померлих тварин на території Києва. Ці та багато інших питань, у тому числі внесення змін до Правил утримання домашніх тварин, мають бути вирішеними», – зауважив Андрій Фіщук.

За словами Михайла Заславського, ключове завдання КП – систематизувати облік та впорядкувати життєдіяльність тварин.

«Перед нами стоїть велика задача: гуманними методами зменшити кількість безпритульних тварин на території Києва. Я чітко розумію, як зекономивши бюджет київської громади, розвивати підприємство та зміцнювати його імідж. В першу чергу, що ми маємо зробити, – це внести зміни до Правил утримання домашніх тварин та інших нормативних актів щодо безпритульних тварин. Ми повинні в найкоротший термін розробити зміни до цих правил і надати проект на розгляд Київради», – зазначив Михайло Заславський.

Він зауважив, аби не виникало сумнівів щодо прозорості фінансування, найближчим часом ми запустимо новий офіційний веб-сайт клініки, де буде висвітлюватися вся діяльність підприємства.

«Кияни розумітимуть, що всі кошти йдуть на розвиток підприємства, на покращення обслуговування, підвищення якості надання послуг КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» – підбив підсумки Михайло Заславський.

Нагадаємо, Михайло Заславський після перемоги у відкритому конкурсі, розпорядженням Київського міського голови 18 жовтня 2017 року призначений директором комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини». 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]