Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комендантська година на вихідні залишається без змін і триматиме щоночі із 20:00 до 07:00

04 березня 2022 року, 17:03

Комендантська година на вихідні залишається без змін і триматиме щоночі із 20:00 до 07:00. Ситуація в місті стабільна. В умовах воєнного стану працюють громадський транспорт і міські служби. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник. 

«Комендантська година не буде змінюватися на вихідні. Буде такою, як і була до того. Тобто – із 20:00 до 07:00. Але ми просимо киян не пересуватися містом без нагальної потреби», – зазначив Микола Поворозник.

Він зазначив, що наразі в місті ситуація стабільна. Зокрема, працює громадський транспорт. Рух організований там, де це можливо. Транспорт працює в режимі перевезень із 08:00 до 19:00.

«Продовжують працювати і всі міські служби. В умовах воєнного стану вивіз сміття трохи ускладнений, як і вся логістика. Адже міські служби працюють до настання комендантської години – із 07:00 до 20:00. Тож ми просимо мешканців міста викидати тільки органічне сміття, а папір і пластик поки складувати. Ми все це обов’язково вивеземо також. Але трохи пізніше», – розповів Микола Поворозник.

Він нагадав, що з 08:00 до 19:00 у місті можуть працювати і магазини та аптеки. Місто нагадує, що треба допомагати із забезпеченням найнеобхіднішим – медикаментами та їжею – тих, хто цього потребує. Особливо самотніх людей літнього віку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]