Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комісія з питань найменувань погодила найменування нових вулиць у селищі Биківня та у Голосіївському районі Києва

01 листопада 2016 року, 12:54

Комісія з питань найменувань погодила найменування нових вулиць у селищі Биківня та у Голосіївському районі Києва. Відповідні рішення були прийняті на засіданні Комісії з питань найменувань під головуванням заступника голови КМДА Олексія Резнікова.

Відтак, у селищі Биківня до винесення на громадські обговорення рекомендовано наступні назви: Івана Рогача, Ореста Чемеринського, Павла Филиповича, Михайла Білінського, Василя Біднова, Роберта Конквеста, Родини Вороних, Григорія Косинки, Владлена Кузнєцова, Леся Танюка, Євгена Плужника, Дмитра Загула, Іси Мунаєва, Степана Витвицького.

У Голосіївському районі нові вулиці пропонується назвати на честь: Назарія Яремчука, Остапа Вересая, Віктора Зарецького, Бориса Матюшенка, Володимира Науменка, Андрія Ніковського, Сергія Остапенка, Олександра Осецького, Миколи Левитського, Валентина Отамановського, Олега Борисова, Миколи Рябовола, Максима Славинського, Михайла Петренка, Олександра Удовиченка, Анатолія Кентія, Сергія Шелухіна, Володарська, Григорія Голоскевича, Бориса Тена.

Нагадаємо, на засіданні Комісії з питань найменувань було підтримано та рекомендовано для винесення на громадські обговорення перейменування вулиці Ежена Потьє у Шевченківському районі на честь Героя України Антона Цедіка та вулиці Миколи Лебедєва в Дніпровському районі на честь Героя України Юрія Поправки, а також найменування скверу на вул. Чорнобильська, 4/56 та 12 у Святошинському районі на «Сквер полеглих за Україну».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]