Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комунальні підприємства з захисту тварин Києва та Кривого Рогу підписали меморандум про співпрацю

06 листопада 2020 року, 15:34

КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» спільно з Департаментом міського благоустрою підписали меморандум про співпрацю з комунальним підприємством «Центр поводження з тваринами» та Департаментом розвитку інфраструктури міста Кривий Ріг. Підприємства домовилися про взаємодію, підтримку, супровід та реалізацію спільних проєктів і програм у питаннях регулювання популяції безпритульних тварин, їх відлову та адопції.

«Для врегулювання питання безпритульних тварин усі центри мають працювати злагоджено. Сьогодні перед нами стоїть задача поділитися з колегами своїми напрацюваннями та перейняти їхній досвід у сфері захисту тварин. Тільки шляхом співпраці можна досягти результату значного скорочення чисельності безпритульних тварин у всій країні», – сказав під час зустрічі директор Департаменту міського благоустрою Олексій Кулеба.

Окрім обміну досвідом, меморандум передбачає проведення спільних просвітницьких заходів задля популяризації гуманного ставлення до тварин, а також започаткування тренду на прилаштування тварин із притулків.

«Для нас дуже важливо співпрацювати з якомога більшою кількістю колег із різних регіонів. Добре ставлення до безпритульних тварин, започаткування тренду на їхню адопцію має стати не виключенням, а звичним явищем для нашого суспільства в усіх куточках нашої країни», – зазначила в.о. директора КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» Наталя Мазур.

Нагадаємо, що 20 жовтня КП «КМЛВМ» підписала меморандум із бориспільським «Центром стерилізації та адопції тварин».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]